ISO14001

  • De ce să alegeti in acest caz Centrul European pentru Consultanta si Dezvoltarea Afacerilor
  • Deoarece doriti sa implementaţi un sistem ISO 14001 sau sunteţi nemulţumit de eficacitatea sistemului exitent. In acest sens va ajutam cu o echipa de profesionisti bine pregatiti - ingineri de mediu, care gasesc solutiile optime si eficiente pentru rezolvarea problemelor aparute in legătura cu mediul si protecţia mediului astfel incat sa puteti face fata cerintelor europene din domeniu

Pentru detalii cereţi oferta de aici!

Prin munca comuna se poate obtine un sistem eficient de ISO 14001, care este durabil si este acceptabil pentru orice institutie de certificare, si se poate adapta usor. Implememntarea unui sistem ISO 14001 este foarte benefic pentru firma!

De ce recomandam implemetarea unui un sistem de ISO 14001? Protectia mediului si potrivirea in momentul din fată devine foarte important. Daca activitatea firmei noastre nu este poluanta, nu apar probleme legate de protectia mediului, daca avem un sistem care regleaza procesele cu o posibila sursa de poluare, ea devine apreciata si de catre cumparatori. In schimb dacă este poluanta este verosimila aparitia unei amenzi. Noi stim ca vreti sa evitati aceste cazuri. Existenta unui sistem ISO 14001 va ajuta si la evitarea acestora. Consultantii la implementarea sistemului va atrag atentia la problemele de mediu, cauta solutii optime pentru rezolvarea acestora. Daca doriti sa evitati amenzile de la Protecţia Mediului cereţi oferta aici!

De ce apreciaza mediul de faceri si administartia un sistem ISO 14001? Deoarece fiecare produs, proces este in legătura cu mediul inconjurator, cu mediul de viata creat de om. Cu cat produsele si serviciile sunt mai daunatoare mediului inconjurator cu atat mai mult este importanta reducerea impactului asupra acestuiaPentru a dezvolta un sistem eficient de management de mediu o posibilitate este sistemul de management ISO 14001.

Daca doriti un sistem eficient cereţi oferta aici!

In viata fiecarei firme un rol important il poarta atitudinea conducerii firmei fata de protectia mediului. Un sistem de management de mediu este un sistem in care reducem la nivel minim poluarea mediului inconjurator si risipirea de energie. Astfel prin implementarea ISO 14001, prin pretentiile administratiior, a populatiei si a cumparatorilor firma devine mult mai competenta.

Cu implementarea sistemului ISO 14001 beneficiati de urmatoarele:
  • Apreciere si imbunatatire a imaginii in mediul de faceri;
  • Reducerea consumul de materii prime si de energie;
  • Reducerea nivelului de poluare a mediului inconjurator;
  • Reducerea volumului de deseuri;
  • Rdeucrea riscul de poluare
  • Cresterea competivitatii pe piata interna si externa.
Dacă doriti să beneficiati de acestea cereţi oferta aici!
Comments