Resurse Umane

Pachetele noastre au fost concepute pornind de la misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a oferi solutii competitive in dezvoltarea afacerilor. Astfel am dezvoltat 4 axe principale de dezvoltare si optimizare a activitatii de resurse umane: 
  1. Recrutare si Selectie
  2. Training si Dezvoltare
  3. Consultanta Personal
  4. Outplacement
Prin serviciile de recrutare si selectie de personal ajutam companiile sa gaseasca cei mai potriviti candidati din perspectiva cunostintelor, abilitatilor, comportamentului, motivatiei si potentialului de a se integra pe termen lung in organizatie. 

Prin serviciile de training si dezvoltare ne propunem sa le oferim clientilor nostri solutii personalizate in totalitate specificului activitatii si nevoilor afacerii lor. Programele noastre de training nu sunt standardizate, ci construite pentru fiecare client, in urma unei diagnoze initiale. Participantilor la training le oferim experiente de invatare, care sa le permita sa identifice nivelul actual al abilitatilor lor raportat la un nivel dezirabil si sa inteleaga cum pot actiona pentru a-si dezvolta abilitatile si crete performanta in munca. Programele de Team Building pe care vi le propunem sunt de 2 categorii:
  • Indoor Team Building - simulari, exercitii, jocuri de rol in spatiul de birouri in care echipa isi desfasoara activitatea cu scopul de a motiva, energiza si stimula creativitatea;

  • Outdoor Team Building - implicarea membrilor echipei in diverse actiuni in aer liber menite sa motiveze si sa descopere roluri in echipa.

Serviciile de consultanta vizeaza urmatoarele domenii de interventie: centre de evaluare, facilitarea sedintelor de strategie, studii de satisfactie a angajatilor, studii de satisfactie a clientilor, studii de cultură si eficacitate organizationala.

Recent introduse in portofoliul nostru de servicii, serviciile de outplacement se adreseaza atat companiilor aflate in restructurare si care disponibilizeaza personal, cat si companiilor care trec prin procese de fuziuni/achizitii, cand anumite posturi se dubleaza si este necesara concedierea unor persoane. In esenta, serviciul de outplacement presupune consilierea si orientarea profesionala a persoanelor concediate. Este un beneficiu acordat de companii angajatilor concediati si, in acelasi timp, asigura o trecere mai uşoara a companiei prin perioada dificila de concedieri colective. Beneficiile unei comapanii care apeleaza la servicii de outplacement ţin de intarirea imaginii de angajator, imbunataţirea moralului angajaţilor care raman în organizatie, consolidarea imaginii de organizatie cu responsabilitate sociala.


Daca sunteti interesat de servicii pentru consiliere in domeniul resurselor umane cereti o oferta de aici.