Recrutare si Selectie

Formarea si dezvoltarea unei companii se bazeaza in principal pe oameni, 
acestia fiind cei care conditioneaza rezultatele si performantele viitoarei activitati.

Prin serviciile de recrutare si selectie de personal venim in intampinarea clientilor nostri cu un suport in identificarea celor mai potriviti candidati in functie de nevoile fiecarei organizatii.

Abordarea noastra in ceea ce priveste serviciul de recrutare si selectie de personal presupune atat identificarea si atragerea celor mai potriviti candidati care sa raspunda in mod real nevoilor fiecarei companii, cat si evaluarea abilitatilor cunostintelor, comportamentelor si a motivatiei acestora. Totodata suntem orientati sa descoperim potentialul oamenilor si capacitatea lor de a se integra si a se dezvolta pe termen lung in cadrul noului colectiv de munca.

Ce etape parcurgem in procesul de recrutare si selectie de personal?

    1. Analizarea si definirea, impreuna cu clientii, a cerintelor specifice
    2. Recrutarea candidatilor prin:
    • Abordare directa
    • Cautare in baza de date
    • Anunturi publicitare de recrutare
    • Retea de contacte
    3. Selectia candidaţilor prin interviuri si testari
    4. Recomandarea catre client a unei liste scurte de candidaţi
    5. Urmarirea integrarii candidatilor angajati de client

Experienta ne-a facut sa intelegem necesitatea imbunatatirii si dezvoltarii serviciilor prestate, fapt care ne-a dus la implementarea unor instrumente care sa raspunda si mai obiectiv nevoilor clientilor nostri.

Sistemul nostru este adaptat si este compus din doua elemente de baza:
  • Analiza profilului personal – inventar de personalitate, avand scopul de a identifica trasaturi de personalitate si comportamente ale candidatilor.
  • Analiza postului – prin intermediul careia se evalueaza necesitatile comportamentale ale unui post, luand in considerare cultura si organizarea companiei.
Prin compararea celor 2 elemente se poate verifica obiectiv compatibilitatea intre ceea ce cauta organizatia si ceea ce poate sa ofere candidatul recomandat.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta de aici.

Comments